Vanaf donderdag 21 september 2023 starten wij met een cursus zelfverdediging. Gedurende 5 lessen op donderdag leren we je enkele technieken om je te weren tegen bepaalde aanvallen zoals slagen, haargrepen, wurgingen,…

Deze cursus loopt tot 30 november 2023. Je kiest in deze periode 5 donderdagen uit die je passen. Het enige dat we vragen is om je vooraf in te schrijven en je telkens een seintje geeft wanneer je komt (tot 1 dag voor de lesdag). Zo kunnen wij onze lessen afstemmen op de mensen die komen.

De cursus is bedoeld voor iedereen die minstens 12 jaar is. Je hoeft er zeker geen goede conditie voor te hebben. Dus jong, oud, sportief, niet-sportief,… iedereen is welkom!

Je inschrijven kan via onderstaand formulier.

Nog wat praktische info:

De lessen gaan door in de nieuwe sporthal in Houtem (‘den Ballon’). De les start telkens om 20u en eindigt om 21u. Je hoeft geen kimono te dragen, enkel sportkledij is voldoende.

Voor de gehele cursus vragen we een bijdrage van 20€, te storten op onze rekening BE78 0018 2573 2986 met vermelding van de ingeschreven persoon.

Heb je nog meer vragen? Dan kan je die stellen door ons een mailtje te sturen naar kame-koopa@jjc-kame-koopa.be of door te bellen naar 0470/30.98.03

Indien je je wil inschrijven, dan kan je dat hieronder doen. Indien je met partner, kind, vriend(in),… komt, dan vragen we je om ieder persoon apart in te schrijven. 

Tot dan!


    Gegevens van de cursist: