Eerste 3 lessen zijn gratis!

Waar?

Vanaf september 2023 keren we terug naar Houtem, sporthal ‘Den Ballon’. Deze vind je terug aan de Karel Trekelstraat.


Wanneer?

Jeugd 6-12 jarigen: zaterdag 10u – 11u
Jeugd gevorderden: zaterdag 11u – 12u

Volwassenen: donderdag 19u – 21u en zaterdag 11u – 12u

Tijdens schoolvakanties gaan de lessen voor de jeugd niet door.

Kostprijs?

Jeugd: 85€ per jaar
             of 50€ (januari – juni) en 35€ (september – december)

Volwassenen: 115€ per jaar
                          of 70€ (januari – juni) en 50€ (september – december)

Verplichte jaarlijkse verzekering bedraagt 25€.
Verplichte aanschaf van clubbadge per gi bedraagt 4€.

De eerste 3 lessen zijn gratis! Het enige dat je hoeft te doen, is sportkledij aan te trekken en langskomen. Je hoeft dus nog geen kimono te dragen. Deze kan je aankopen van zodra je beslist lid te worden.

Voor de gratis proeflessen hoef je je niet in te schrijven. Indien je overtuigd bent en je je graag wilt inschrijven, dan kan je dit formulier invullen en afgeven of mailen naar penningmeester@jjc-kame-koopa.be en secretaris@jjc-kame-koopa.be

Wanneer je je ingeschreven hebt, vragen we je om het correcte bedrag over te schrijven op rekeningnummer BE78 0018 2573 2986, met vermelding van de naam van het clublid. Het bedrag dat je dient te betalen is het lidgeld + 25€ jaarlijkse verzekering. Zo lang wij geen betaling hebben ontvangen, is je inschrijving nog niet in orde en ben je dus ook niet verzekerd! Indien je graag meer informatie wenst, dan kan je onze onthaalbrochure en clubreglement doornemen.

Kledij?

Het dragen van een gi is verplicht van zodra je je hebt ingeschreven. Deze kan je zelf aankopen of via onze club. De ervaringsgraad van de jeugdleden wordt aangegeven door dierenbadges. Deze worden aan de gi vastgenaaid zoals op onderstaande afbeelding:

Taal?

Onze club ligt in Vilvoorde, wat een Vlaamse gemeente is. We moedigen dan ook iedereen aan om in het Nederlands te trainen. Per uitzondering kan er eens een woordje Frans of Engels bij te pas komen, maar het is niet de bedoeling om er een anderstalige les van te maken.