Eerste 3 lessen zijn gratis!

Waar?

Wij trainen in de sporthal “Luchthal” te Houtem (Vilvoorde):

Karel Trekelsstraat
1800 Vilvoorde

Klik hier voor een wegbeschrijving.

Wanneer?


Tijdens schoolvakanties gaan de lessen voor de jeugd niet door.

Kostprijs?

De eerste 3 lessen zijn gratis! Het enige dat je hoeft te doen, is sportkledij aan te trekken en langskomen. Je hoeft dus nog geen kimono te dragen. Deze kan je aankopen van zodra je beslist lid te worden.

Voor de gratis proeflessen hoef je je niet in te schrijven. Indien je overtuigd bent en je je graag wilt inschrijven, dan kan je dit formulier invullen en afgeven of mailen naar penningmeester@jjc-kame-koopa.be

Opgelet! Momenteel is onze groep jeugd erg groot geworden. Wij hebben daarom beslist om vanaf september 2018 met een wachtlijst te werken. Indien je je kind graag wil inschrijven, dan stuur je best een mailtje met je naam, de naam van je kind, je telefoonnummer en e-mailadres. Van zodra er een plaats vrijkomt, nemen wij contact met je op. Dit is niet van toepassing voor de groep volwassenen.

Wanneer je je ingeschreven hebt, vragen we je om het correcte bedrag over te schrijven op rekeningnummer BE78 0018 2573 2986, met vermelding van de naam van het clublid. Het bedrag dat je dient te betalen is het lidgeld + 25€ jaarlijkse verzekering. Zo lang wij geen betaling hebben ontvangen, is je inschrijving nog niet in orde en ben je dus ook niet verzekerd! Indien je graag meer informatie wenst, dan kan je onze onthaalbrochure en clubreglement doornemen.

Kledij?

Het dragen van een gi is verplicht van zodra je je hebt ingeschreven. Deze kan je zelf aankopen of via onze club. De ervaringsgraad van de jeugdleden wordt aangegeven door dierenbadges. Deze worden aan de gi vastgenaaid zoals op onderstaande afbeelding: